Sista dagarna 2013

Ja, nu går vi in i de sista dagarna 2013… Tjena va speciellt. Det är nu alla funderingar börjar kring vad som hänt detta år, har jag hunnit med allt jag velat? För ett år sedan hade jag aldrig kunnat tro att mitt liv skulle se ut såhär idag!
Vad har då hänt under 2013? Tänkte göra en ganska kort årsresumè.

Januari, februari och mars gick ganska i ett. Någon gång åkte jag till Örebro med två av barnen i familjen jag bodde hos, det var väldigt roligt (både för dem och för mig).
Sen kom april och allt vad det innebar. Den 25 lämnade jag Sverige och flög mot Holland för att medverka på slutkonserten med Continental Singers som jag turnerade med förra sommaren. Jag stannade där nere till den 1maj, och shoppade med vänner mesta av tiden.
I slutet av maj slutade jag första gymnasieåret och flyttade sedan hem igen i början av juni. I mitten av juni bar det av till Torpkonferensen en vecka där jag jobbade bland barnen. Veckan efter va jag ledare på ett barnläger i Dalarna och under den veckan hann jag även fylla 16.
Juli bestod av jobb på pizzeria samt två veckor på ett läger utanför Örebro – jätte mysigt och lyckat!
I augusti skedde flytten och skolan började, kändes ganska ensamt innan jag kände någon men det försvann ganska snabbt.
September, oktober och november försvann hastigt och helt plötsligt kom december och det var dags för skolans stora konsert ”Glimmande Jul”, det var så sjukt kul och blev såå lyckat!
Julen kom, och nu är vi här! Jag snart i Norge och de flesta av er troligtvis i Sverige. Men vad spelar det för roll? :)

Hur har ert 2013 varit? Några ups eller downs ni vill dela med er av?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sista dagarna 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>