Belöningar

Jag är en sån person som gillar att belöna mig själv om jag gör något bra. Ofta sätter jag upp belöningar om jag gör något som är jobbigt eller bara tråkigt. Förra året körde jag med att jag fick köpa en chipspåse när jag fick ett A på ett prov eller liknande. Efter ett tag insåg jag dock att både pengar och snygg kroppsform skulle försvinna om jag fortsatte med den belöningen… Haha.
Har nu återigen satt upp en belöning, dock en lite mer hälsosam sådan. Vi har nämligen studiedagar idag och imorgon. Så jag kom fram till att om jag pluggar hela dagen idag och blir klar med alla läxor och övat tillräckligt inför denna veckans prov, så får jag åka iväg till Kungsporten och träna på deras gym imorn. Skulle jag inte bli klar så måste jag fortsätta plugga och det blir endast vanlig styrketräning hemma.
Ser verkligen fram emot att få dra iväg till gymmet, så jag måste verkligen bli klar! Haha.
Wish me good luck!
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>