Live Performance Workshop

LPW är ett projekt som skolan har hämtat från sina samarbeten med college i LA. Det går ut på att olika musiker och sångare över enskilt på en låt ett par veckor. Sedan kommer själva LPW och dessa musiker som övat på samma låt, ska spela tillsammans live. Utan att ha övat ihop sig tillsammans.
Spännande!
Vi hade ett sånt uppspel idag, och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd. Valde ju som ni redan vet att sjunga Jesus And Gravity av Dolly Parton. Och det har varit en fantastiskt spännande tid att jobba med den. Inte bara för att originalartisten är väldigt duktig, utan för att jag verkligen fick utmana mig själv och min röst väldigt mycket, samtidigt som jag njöt av låten och genren.
Har ju en speciell kärlek för just upptempo-country-ballader, haha. Som tillexempel Carrie Underwood, och Dolly Parton såklart. Det är lite den sorten jag vill hålla på med, mest iaf. Kan ju inte direkt säga att poplåtar inte tilltalar mig (för de gör de) men just country, det är något speciellt…

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>