Nederländerna del1

Sitter återigen och kollar på flygresor till Nederländerna. Helst av allt skulle jag vilja åka redan om ett par dagar och stanna där i en vecka eller två. Jag saknar det så fruktansvärt mycket, jag saknar att vara på turné, jag saknar människorna som förändrade mig så enormt mycket, jag saknar känslan av att äntligen kunna slappna av!

Mina klasskamrater klagar på att jag alltid snackar om Holland. Men jag tror inte riktigt de fattar hur mycket ett land och vissa människor kan betyda. De kände mig inte innan resan, och de vet vad som hände under de 3 veckorna. De var verkligen en life changing experience! Och vem skulle kunna låta bli att prata om något sånt?

Här får ni några bilder från turnén.

DSCN6294Laura alltså, min fina vän som hittade sin dubbelgångare.

DSCN6306Precis innan vi åkte över afsluitdijk

DSCN6320Fina Mariah. Ni hittar hennes Youtube kanal här.

DSCN6333Lauras mamma köpte gosedjur och kort till mig. Varav ett skulle skickas till mamma, det skedde aldrig…

DSCN6364

DSCN6271Och detta var alltså hur vi spenderade våra kvällar.
På scen.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Nederländerna del1

  1. Hej! Ville bara meddela att veckans blogg tävlingen du hade deltagit i är nu slut och vinnaren är utsedd på bloggen! om du inte har vunnit så börjar en ny veckans blogg på måndag/tisdag! Ha en bra söndag!

  2. Pingback: Nederländerna del2 | Evangelina Bergh @ Spotlife

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>