Den perfekta kroppen?

Under den senaste tiden (åren) har jag fått höra en del att jag har ”den perfekta kroppen” med kommentarer som ”åå jag vill se ut som dig” och ”du behöver ju verkligen inte ha några ideal du ser ju perfekt ut”. Jag vet aldrig riktigt hur jag ska möta sånt. Ett: tack jag vet? eller nej verkligen inte! Visst, jag är smal. Jag har breda höfter och smal midja, lite så som ”skönhetsidealet” framställs. Men när det går så långt att andra säger att de vill se ut som mig, då har det gått för långt!

Jag vet att de som sagt det menar väl, men hur långt har vi tagit det när folk bokstavligt säger att de vill se ut som mig? Att de alltså är så missnöjda med sitt eget utseende att de skulle vilja byta med någon annan! Det är sjukt!

Usch!

Att få sådana kommentarer får ju mig att tänka till också. Om dem anser att jag har ”den perfekta kroppen” vad är det då för mening med mina ideal? Att mina kindben knappt syns, att mina käkben är fel form eller grejen med mina ögon som jag ogillar såpass att jag redigerar det på många bilder. Vart hamnar det i jämförelse? Visst jag skulle önska att jag hade smalare käke och synligare kindben, men då skulle det ju inte vara jag längre.

Jag – Evangelina Berghhjulbent, breda höfter, smal midja, skumma armar, lång hals, ansikte utan konturer och utstående öron, haha. Det är bara lite utav allt, men det är saker som gör mig till den jag är, och inte till någon sönderredigerad tidningsmodell som alla vill efterlikna.

Nej jag tycker vi skrotar allt som har med ideal och göra! Slutar redigera bilderna, ja även jag. Det viktigaste är att man mår bra. Sen hur man ser ut, smal eller bred midja liksom – skit samma!
image

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Den perfekta kroppen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>