TÄVLING!

Fick ett mail nyss om att jag slumpvis blivit en av de 5 som tävlar om att bli veckans blogg på besökstoppen! Så jag vore otroligt tacksam om ni ville gå in och rösta!

Tänkte samtidigt för er som själva bloggar, att om ni röstar på min blogg och sedan skriver en kommentar nedanför att ni gjort det, så börjar jag följa er antingen på blogkeen eller bloglovin, som tack liksom. Hur bra?
Man kan bara rösta en gång per 24h, så gå in en gång om dagen och rösta på! 😉
image

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “TÄVLING!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>