BÄSTA BLOGGARE

Igår kväll hade min klasskamrat Stina sitt sista event med sitt UF-företag Camp Karstorp UF. Jag hade tänkt gå, men mina ögon var så trötta efter en dag med nya glasögon så jag kände att jag skulle åka hem.
På eventet hade hon bland annat kategorier som tex bästa bild, bästa fotograf osv. Jag visste att jag hade blivit nominerad i någon av kategorierna som fanns, men jag visste inte vilken. Det fick jag dock reda på idag, jag fick även reda på att jag vunnit den kategorin.
Nämligen kategorin
Bloggare!
Med motiveringen
Till den som varit en stor hjälp för Camp Karstorp genom att nå ut till världen via sin blogg”
Tycker det är så kul att få vinna just den kategorin när jag faktiskt lägger ner ganska mycket tid på just bloggen och på mina inlägg. Så jag är väldigt nöjd!
20140507-192622.jpg

Detta var vad jag vann.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “BÄSTA BLOGGARE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>