Dag 2 på Cirkus Scott

Sitter just nu på station i Värnamo efter ännu en fantastiskt rolig andra och sista dag på Cirkus Scott. Idag har jag gått runt med en ponny på ponnyridningen och sedan poppat och sålt popcorn. Believe it or not, men popcorn-stället var nog nästan roligast. Visst, jag gillar hästar och så, men det är roligare att själv rida än att bara gå bredvid… Haha.
20140524-195756-71876239.jpg
Men jag rekommenderar verkligen er allihopa att söka jobb på Cirkus Scott! Har nog aldrig haft ett så roligt jobb!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Dag 2 på Cirkus Scott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>