Lata Sverige

Jag fattar inte hur jag kan ha blivit så lat! Har legat i soffan snart en timma och tänkt att jag ska gå upp på rummet och styrketräna, men har det blivit nått av det? Nej. Tycker det är för jobbigt att resa på mig… Hade jag bara orkat gå upp så hade jag orkat träna också, men nej då.
Lite samma sak som att ta bilen till gymmet. Såklart beror det ju på hur långt man har till gymmet – jag gillar Kungsportens gym i Huskvarna och dit är det över 4 mil, så då behövs bil eller buss. Men annars? När det bara är någon kilometer, hur tänker man då? Haha.

image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Lata Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>