SVERIGES STÖRSTA MODEFORUM

För några dagar sedan blev jag medlem på en sida som heter MODEKAMPANJ som bland annat har Sveriges största modeforum. Förutom forumet så finns där en blogg som uppdateras med mode-stuff och diskussionsämnen, en shop med tips på kläder från olika varumärken samt olika erbjudanden.

Helt ärligt, JAG ÄLSKAR SIDAN! Så fantastiskt kul att läsa vad andra tycker om olika saker, och även själv komma med kommentarer ibland. Mycket mode diskuteras, men också mycket kring vad som gör en blogg bra och varför man bloggar – mycket intressant! Något som jag saknar dock är en musikdel. Hade varit så roligt att få diskutera nyutkommen musik med er och alla andra där. Så jag rekommenderar alla som läser detta, oavsett om ni har en blogg eller inte, att bli medlemmar i forumet och diskutera med oss, you won´t regret it!

modekampanj

Nej, detta är INTE ett sponsrat inlägg!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “SVERIGES STÖRSTA MODEFORUM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>