3 SWEDISH UP’N COMERS

JA
JA, killarna som har det. De är duktiga på att sjunga och kan väldigt lätt stjäla tjejernas hjärtan. Jag tror verkligen att dessa två kan lyckas slå stort. Jag menar, de kom bara för någon dag sedan hem från ett gig i London. Så vänta bara!
JA
Isak Danielsson
Isak Danielsson är killen med charm. Vilken låt han än sjunger så lyckas han göra den till sin egen och verkligen sjunga med känsla. Även han kan lätt få tjejerna på fall. Låten Long Live This Love gjorde succé eftersom den visade honom, inte någon fejkad tv-version, utan Isak Danielsson i egen hög person.
IsakDanielson

Esther
Esther, tjejen med attityd, och som med rätt promotion kan slå. Hon ställde upp i Svensktoppen Nästa, dock vet jag faktiskt inte hur det gått. Jag känner henne personligen och jag tror att hon är så redo för en karriär inom musikbranschen om det är vad hon vill satsa på!
Esther

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>