Låtskrivarkurs!

Vad är grejen? Jag är hemma i massvis av veckor och ingen har tid att träffas. Men just den dagen jag ska iväg får jag först ett sms från en vän i Jönköping som vill träffas och sedan ett meddelande från en tjej på modekampanj, som jag ska fika med, som skulle till Skillingaryd just i dag. Vad är oddsen liksom?

Aja, jag sitter i alla fall återigen på ett tåg, men denna gång är slutdestination Falun. Där ska jag spendera helgen på Sarah Kellys låtskrivarkurs vilket jag ser såå mycket fram emot. Sarah är ju som ni vet en av mina stora förebilder, och det ska bli så häftigt att få spendera en hel helg och få tips av henne.

Detta blir nog även starten för mitt gymnasiearbete, vilket ni kanske förstår, troligtvis kommer handla om just att skriva och producera låtar. Kan fortfarande hända att jag ändrar mig och väljer något annat, men detta är vad jag satsar på just nu. Sarah Kelly

Ni andra som också börjar trean nu, vad har ni tänkt ha för gymnasiearbete?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>