Lunch med Sarah Kelly!

Första dagen på låtskrivarkursen har varit otroligt bra. Seminarier av Sarah Kelly och sedan praktik och skriva en låt. Vi har fått otroligt många tips, så jag ska kolla imorgon hur mycket jag kan dela offentligt, och vad man måste ha kontakt md henne för att få lära sig. Jag menar, kursen kostar ju ändå endel.

Satt för övrigt ensam och lunchade ihop med Sarah idag, vilket var otroligt trevligt. Hon är nog en av de härligaste människor jag någonsin träffat, så öppen, glad och rolig. Vi pratade bland annat om hennes skola i Texas som båda hon och jag vill att jag ska komma till. Tre månader med låtskrivning och guidning av henne själv, hur bra låter inte det?!20140619-214816-78496933.jpg

Bild från Torp

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>