Första demon färdig!

Gårdagen på låtskrivarkursen var otroligt rolig, jag och Dorothea skrev ju en låt ihop i lördags som vi sedan gjorde en inspelning på hemma hos henne på kvällen. På söndag morgon var det dags att göra vår demo av låten, så vi använde sången och gitarrinspelningen vi hade från i lördags och byggde på det.
Själva demon gjorde Sarahs man Jonas Ekman (ja, han är svensk) som är en producent av toppklass, vilket var verkligen något man märkte när vi satt i studion med honom. Allt han gjorde gick snabbt, och en timma senare hade vi en ”färdig” demo av låten. Hur bra som helst!
image Någon gång kommer ni säkert få höra den då jag på något sätt kommer använda den i mitt gymnasiearbete, men tills dess får ni vänta…

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Första demon färdig!

  1. kram på dig Evangelina! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

    Fortsätt skriva! Kram <3

    /Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>