Nästa stjärnskott?

Under helgen så snackade Sarah lite extra om en av sina elever. Hans namn är Ryan Kennedy och verkade vara någon som hon är stolt över att få ha på sin skola. Well tänkte jag, är hon så stolt så måste han vara riktigt bra – och det var han verkligen!
Låten är helt fantastiskt bra och hans röst lika så, videon är proffsig och något som vem som helst skulle vara stolt över!

Idag får ni Rewrite av Ryan Kennedy
YouTube Preview Image Kom ihåg vart ni hörde honom först!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Nästa stjärnskott?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>