Now You See Me

I morse tittade jag återigen på denna film: Now You See Me. Jag har sett den en gång förut och gillade den då, så varför skulle jag inte göra det igen?
Grejen jag insåg idag var dock att detta är en sådan film som man egentligen bara ska se en gång. Just för att man vet hur den slutar och det förstör hela spänningen i filmen. Now You See Me handlar om ett gäng personer som uppträder som enskilt ungefär som trollkarar men sedan blir de ihopsatta till ett team av någon som ingen vet vem det är, och ska tillsammans göra stora föreställningar med det bästa av det bästa konsterna.
Det som gör den tråkig att se flera gånger är att man får veta hur ”tricken” utförs – och vem gillar att se på ett trick man fattar?
Men jag tycker verkligen att ni borde se den! Så häftigt hur de har lagt upp och gjort den, inte minst va sjukt det vore om trolleritricken hade varit sanna och utförts irl.
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>