Studio-time

Eftermiddagen har spenderats nere i källaren framför mikrofonen. 3 låtar har vi hunnit med att uppdatera och i morgon kanske det blir en förbättring av en utav dem, vi får se. Är nöjd för nu iallafall.

Förresten vad tycker ni om det nya utseendet på bloggen? Ändrat typsnitt i texten och fixat lite med färger. Jag är rätt nöjd själv för tillfället, får se om det blir ännu någon förändring senare kanske…
image
This afternoon has mostly been spent down in the basement, in front of the microphone. 3 songs has been updated and tomorrow I might record an improvement on one of them, we’ll see.
By the way, what do you think of the new look on the blog? I’ve changed the font and also made some color-updates. I’m quite pleased for now, but there might be some more changes later on…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>