Om inte allt för lång framtid!

När man haft ett projekt pågående under en väldigt lång tid, så känns det väldigt skumt om man helt plötsligt får reda på att det är klart.
Så blev det igårkväll när pappa helt plötsligt vände sig om och berättade att det enda som är kvar på skivan är att välja låtordning. Visst, det finns ju massvis kvar om man ska trycka den osv. men inspelning och mixning är klart efter år av jobb! Yey!
image When you’ve had a project going on for a very long time, it feels kind of crazy when you suddenly finds out that it’s done.
That’s what happened yesterday when my father suddenly turned around and told us that the only thing left on the cd is to choose in what order the songs will come. Well, of course there’s a lot more work if we want to release and sell it, but all the recording and so on is done after years of work! Yey!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>