7 appar jag inte klarar mig utan

Spotify
Spotify är min allra mest använda app på både mobilen och paddan, vad i hela friden skulle jag göra utan den?!
spotify-
Twitter
En fråga bara, vem klarar sig egentligen utan Twitter? Man får reda på allt, kan konversera med folk man inte känner, och är man frustrerad på någon eller något så är det bara att skriva – ingen bryr sig i alla fall!
twitter-logo-1024x385
Othello
Jag vet inte om jag är den enda, men jag ÄLSKAR othello! (Kan bero på att jag fortfarande inte lyckats hitta någon som faktiskt kan klå mig…hehe)
othello
Afterlight
Alla mina bilder redigerar jag i Afterlight, appen har nästan allt man kan önska sig och jag rekommenderar verkligen den till alla nybörjare!
Afterlight
Google Analytics
Vem vill egentligen driva en blogg utan att veta statistik? Inte jag iallafall. Med GA kan man se hur många, vart ifrån, nya eller gamla, från vad de är inne med. Hur bra som helst!
googleanalytics1
Pages
Alla skolarbeten, alla utkast till bloggen, alla låttexter, allt skriver jag i pages. Helt underbart bra program!
Pages-app-icon-comparison
Mail
Den sista, mail. Well, let’s just say att jag älskar att få mail som är speciellt skickade till mig och inte bara reklam. Mail som börjar med ”Hej Evangelina, vi har läst din blogg…” är min absoluta favorit all times!
mail

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>