Julkonsert i Tofteryd

Kvällen har bestått av en julkonsert i Tofteryds kyrka, och jag måste säga att det var väldigt bra! Visst fanns det låtar som jag tror att vi gjorde bättre under Glimmande Jul, men galet va vackert vissa sjöng! Bland annat de två som sjöng The Prayer ihop. Alltså jag trodde aldrig att jag skulle få höra den live i och med att den är så galet svår, men alltså fy va bra de gjorde det! Jag rös i hela kroppen! Nu somnar jag lycklig!
IMG_4891.JPG

IMG_4887.JPG

IMG_4892.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>