Det här med fördomar

Ibland inser man hur otroligt dumt det är med fördomar. Jag trodde helt ärligt att Batman skulle vara tråkig. Riktigt dötrist. Och det var galet nära att jag inte ens gick dit för att titta då jag trodde att det skulle vara världens pojkfilmer med värsta superman typ.
Men oj, va överbevisad jag blev! De kanske inte blev mina favoritfilmer direkt, men de var verkligen helt okej att titta på en lördagskväll ihop med trevliga människor.
imageSkådespelare som ser helt okej ut är ju även det ett plus.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Det här med fördomar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>