En uppskattad present

Ska du köpa en present till svärmor för första gången? Är ni kanske en syskonskara som ska köpa en studentpresent till kusinen ni inte träffat på flera år? Eller är du bara osäker på vad du ska ge till någon i din närhet? Då är superpresentkortet vad du letat efter!

Superpresentkortet är precis vad det låter som. Det ger mottagaren möjlighet att fritt välja ett presentkort bland alla de butiker och företag som finns representerade på presentkortstorget.
På presentkortstorget.se kan du köpa presentkort från hundratals välkända butiker och företag, allt från kläder och smycken till elektronikprylar och verktyg. Söker du något för personen som har allt kan du också hitta presentkort på upplevelser, resor och middagar. Är du inte helt säker på vilket du ska välja kan du istället köpa ett superpresentkort för samma summa, plus en avgift på 10 kronor, så är du helt säker på att du ger bort något som verkligen kommer att uppskattas.

Superpresentkortet kan också vara ett bra alternativ om ni är flera som ska gå samman till en gåva. Delvis kan det vara ett bra sätt att väva samman gruppens olika viljor om vad som ska köpas, och dels blir det roligare för jubilaren som får en lite större gåva och därmed möjligheten att unna sig något denne verkligen vill ha.

Från presentkortstorget beställer och skickar du presentkortet direkt. Du kan välja mellan att skicka presentkortet via e-mail, sms eller vanlig post. Väljer du att skicka presentkortet via e-mail eller vanlig post kan du gratis skicka med en personlig hälsning i form av ett fotografi som du själv laddar upp, samt ett personligt meddelande. Har du ingen perfekt bild på datorn kan du även välja en från ditt Facebook-galleri, och kanske hitta ett fotografi där både du och personen som ska få presentkortet är med. För 10 kronor kan du dessutom skicka presentkortet i ett elegant kuvert. Superpresentkortet levereras på det sätt du angivit tillsammans med en 13-siffrig kod som mottagaren enkelt kan använda på presentkortstorget.se för att lösa in summan du valt att ge.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>