Frozen

Jag vet att jag är ganska efter, men igår såg jag (äntligen) Frozen för första gången! Vi tog en spontan Frozen-kväll jag och ett par vänner men chips, godis, och te. Hur mysigt!

Jag har alltid tänkt att det säkert är en sjukt överskattad film, men alltså wow va överbevisad jag blev! Den är ju faktiskt otroligt bra, och musiken är helt fantastisk! Det jobbiga är bara att jag känner sånt enormt medlidande för huvudrollerna ibland, trots att de bara är animerade. Tillexempel när Anna sjunger Do you want to build a snowman-låten, eller när Olaf drömmer om att få uppleva sommaren. Stackare! Jag gråter inombords för dem… Men bra jobbat Disney, denna kommer jag se många gånger i framtiden.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>