Musik hela dagen

Jag har verkligen försökt skriva ett inlägg hela dagen, men det har liksom inte kommit några ord värda att skriva ner… Har befunnit mig på kåren sen 11 i förmiddags där vi i disneybandet övat till Disneymusikalen vi ska göra här nästa vecka. Jag spelar egentligen huvudpersonen, men eftersom ingen annan är säker på låtarna har jag fått ta lead på övningarna hittills…

Jaja, men iallafall, ska ni se mello ikväll? Det ska absolut jag! Jag hejar på Jessica Andersson, Jon Henrik och sen såklart Samir och Viktor. Fast de sistnämnda vet jag inte hur bra de skulle funka i Eurovision, så de kan få komma typ tvåa eller trea. Men det vore spännande att få skicka typ Jon Henrik, dock anser jag att hans talang-låt är bättre än den han har nu, men men.
Vem eller vilka hejar ni på?
IMG_5573.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>