En bild på en person vars liv jag följer på internet

Veckans fotoutmaning fick mig att tänka till lite, det är lite skumt egentligen hur mycket man kan följa en människa (som man aldrig träffat) på internet. Jag följer ju ganska många bloggar bland annat Blondinbella, Nellie Berntsson, Linn Olsson och Louise i Turkiet och trots att jag aldrig träffat dessa människor så känns det ändå som om man känner dem, ganska läskigt när man tänker efter faktiskt….

Men dagens bild blir inte på någon utav dem, utan den blir på Melinda. Melinda är en tjej jag ”lärde känna” när jag gick i 7an. Hon bor i San Diego och är med i samma kyrka som några av våra släktingar. Vi har aldrig träffats, men tack vare internet (mejl, Skype, facebook, instagram) så räknar jag henne som en av mina närmaste vänner.

Bilden är den allra första jag fick från henne för ca 5 år sedan. Det sjuka i det hela är att vi kommer att ses om bara en månad när jag drar till Los Angeles! En 5 år gammal dröm som äntligen går i uppfyllelse!
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>