Hårdträning

Vet ni? Idag är sista dagen av idrottsläxan! Ska strax ge mig ut och springa för att sen mäta om det blivit någon skillnad. Jag ser fram emot att se resultatet, för jag tror verkligen att det blivit skillnad. Jag känner skillnad iallafall! Jag somnar snabbare, sover bättre på natten, och mår allmänt bättre skulle jag säga.

Titta dessa bilder! Den översta är tagen innan jag började styrketräna någonting (alltså för typ ett år sedan kanske) och den understa igår, ser i skillnaden?
image

(Funfact: när första bilden skulle tas var min fråga ”hur gör jag för att spänna mig?”)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>