Träningsresultat

Alltså wow! Nog för att jag trodde att två veckors hårdträning skulle ge resultat, men sånna resultat trodde jag aldrig! Jag har tappat ett gäng cm vid mage, höft, rumpa och lår, och sen har jag ökat vid armarna (där jag endast fokuserat på att bygga muskler). Men den största skillnaden är konditionen! Första dagens springpass snittade jag på 8:42 min/km (fruktansvärt dåligt jag vet) och nu idag snittade jag på 7:40 min/km! Det är en minut snabbare per km vilket jag tycker är skitbra!
imageimage

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>