April

Denna veckans Fotoutmaning är ”april”, så jag tänkte ta och berätta lite hur min månad kommer se ut!
Som ni vet började den ju i Älska Livet-montern, och som ni ser på bilden nedanför var det världens snyggaste monter! Soffa, backdrop, snygga tröjor och en kyl med våran logga på! Kan inte bli mycket bättre!

Under nästa vecka ska jag jobba asmycket med mitt gymnasiearbete och kanske även planera en ansökan till en skola jag funderar på till hösten. Blev tipsad om den idag och den låter sannerligen väldigt spännande, men jag vet inte, måste fundera igenom ett par gånger först.

Veckan efter det är det tillbaka till skolan där vi bland annat ska fika på matten för att fira att vi har lärt oss allt vi skulle lära oss i gymnasiet. Efter 12 år av matte liksom.

Veckan efter det blir det enbart tagga inför LA-resan som går av stapeln på fredagen. Det är inte långt kvar nu! TAGGA!!IMG_5730.JPG

blogstats trackingpixel

En reaktion på “April

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>