En person som står mig nära

Det är söndagskväll och jag kom precis på att jag inte lagt ut veckans fotoutmaning än (som vanligt). Denna vecka ska bilden vara på en person som står mig nära. SVÅRT! Vem väljer men egentligen? Jag menar, jag har hur många personer som helst som jag anser står mig nära…

Men vi gör det enkelt! Någon ni redan vet om, Sara Sjöbergsson! Hon skrev inlägget Sluta skambelägga psykisk ohälsa! och är en av mina bästa vänner! Hon tar alla mina photoshoot-bilder och hon läser även igenom alla diskussionsinlägg innan jag publicerar dem. Hon hjälper mig med mitt gymnasiearbete och hon har även lånat ut sin älskade kamera till mig i GA syfte. Hon är världens bästa helt enkelt! En sån där vän som precis alla borde få ha!
IMG_7073

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “En person som står mig nära

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>