Kärlek vid första ögonkastet!

Idag har vi haft en väldigt lugn dag. Vi hade ledig förmiddag då vi gick på stan litegrann, köpte en souvenir till en vän hemma och två av tjejerna tog hål i öronen. På eftermiddagen blev det ett besök på MI (Musicians Institute) där vi gick på konsert, LPW och ett ensemble lektioner. Det verkade vara en bra skola, men jag tror inte det är något för mig, den ligger lite för centralt. En ingång är liksom från Hollywood Bl (Walk of Fame), så det passerar människor hela tiden, och det står tre vakter för att ens komma in i skolan.

På kvällen drog vi till en gigantisk skoaffär och där fick jag för första gången i mitt liv uppleva kärlek vid första ögonkastet – dock inte av ett par skor. Utan det var denna väskan nedanför som basically ropade mitt namn, om och om igen. Jag hängde tillbaka den en gång, men det kändes verkligen som att hela jag drogs mot väskan. Det är ett bra tecken och nu är den min!
IMG_0359.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>