Leaving LA

Hej fina ni! Just nu sitter jag på flygplatsen i Los Angeles och dricker en väldigt god varm choklad från Starbucks. Älskar starbacks men hatar att det är så dyrt. Tyckte ändå att jag var värd det eftersom jag mår fruktansvärt dåligt. Snorig, tappat rösten, förkyld, ont i öronen och säkert feber på det också. Fixar jag den här resan utan att totalt ge upp och bryta ihop så fixar jag nog allt! Önskar så att jag vore hemma redan och kunde ligga i sängen och bli ompysslad, men nej, 11 timmar på ett flyg, väntetid i London, 2 timmar till Göteborg, bussresa till Jönköping och sen bil hem hem hem till min säng säng säng. Detta är ett tillfälle där det är okej att mentalt leva i framtiden och inte i nuet.  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>