Victoria’s Secret

Vilka dagar vi har haft alltså! Igår var vi först till The Village Studios, vi var in i ett par olika studios där och sedan bar det några som soundcheckade inför ett radiogigg tror jag. 

Efter det drog vi vidare och hängde en kort stund på the Getty Center. Det är typ ett stort center med massa konstgrejer. Riktigt intressant att gå faktiskt, dock hann vi inte med allt (skulle ta typ flera timmar och man tittar noggrant på allt) men det var spännande! Har inte varit på en konstutställning på två år så det var kul.  
Igårkväll blev det sedan ett besök på Victoria’s Secret. Det var första gången för mig faktiskt, men det blev inte så mycket ändå. Två bh-ar, en parfym, en bodylotion och en bodycream.  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>