Radio P4 Jönköping

Radio alltså. Vilken upplevelse! Vi kom dit runt kvart i tio och fick då sitta och bara ta det lugnt i ett par minuter. Runt tio plockade vi in våra instrument i studion och började soundchecka. Hasse som var värden var superhärlig och gjorde det hela till en otroligt bra upplevelse. Min ena lärare fick svara på lite frågor om skolan och sen fick jag lite frågor om min låt Unsafe och mig själv. Alltid lite läskigt att bli intervjuad Live, men Hasse var bra så det kändes lugnt. 

Vi körde låten, fick lite fler frågor, och drog sen tillbaka till skolan där vi fick veta att HELA SKOLAN SUTTIT I KAPELLET OCH LYSSNAT PÅ OSS!! (Tur att jag inte visste det i förväg!) men det känns bra! För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle våga spela en egen låt i radio. Men tänk vad man kan växa under ett ynka litet år!

Jag och mina fina musiker!  

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Radio P4 Jönköping

  1. Vad bra du är!!!!
    Duktig på att sjunga, skriver bra musik o dessutom en klippa på att prata i radio!!
    Spännande att följa din utveckling! Du kan gå långt om du följer ditt hjärta!

    //Stolt faster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>