hat löser ingenting

Jag blir så glad när människor förstår. När de verkligen fattar att hat inte löser NÅGONTING. Att hat föder ännu mer hat och att det inte är okej att hata någon, oavsett kön, hudfärg, nationalitet eller religion. Tänk om bara alla kunde fatta det nu på en gång. Direkt liksom. Men tyvärr, tyvärr är det inte så lätt. Folk vill blunda för gamla strukturer, blunda för nya strukturer, inte se sanningen då det skulle betyda att de måste ändra sitt tankesätt och erkänna att de haft fel. Det är sorgligt. Riktigt riktigt sorgligt.image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>