#tbt

Hur mycket jag än tror att det är tisdag idag, så är det faktiskt torsdag och jag måste boka biljett hem för imorn. Ska bli lite skönt att komma hem faktiskt, inte för att jag ska vara hemma så mycket men ändå.

Något annat jag skulle vilja boka biljett till är San Diego. Nu! Hux flux! Jag saknar min vän Melinda. Vi har skrivit, mezzat och skypeat i typ 7 år och i våras träffades vi för första gången när jag var i LA, vilket var superkul! Visst, det funkar ju att fortsätta Skypea osv. Men det är en annan sak att faktiskt träffad irl. Sitta och prata ansikte mot ansikte liksom.
Jag saknar det!

Min plan har ju varit att först ta ett år på NG och sedan plugga vidare direkt så jag blir klar så fort som möjligt, men man kanske ska ta ett år att jobba och resa? Jag menar, nästa sommar kommer jag inte ha några pengar kvar, och sen blir jag studerande och det säger ju sig själv. Så det är liksom 5,5 år tills jag börjar tjäna pengar så jag kan ha råd att resa. Liite långt tid om ni frågar mig!
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>