Att bli golvad

Jag vet inte om jag har berättat det, men jag älskar att sitta och titta på auditions till olika sångtävlingar. Jag kan sitta i timmar och bara titta när nya människor kommer in och golvar juryn och publiken med GALNA sångröster. Därför tänkte jag denna dag dela med mig av TVÅ klipp jag hittade igår.
Första är Louisa Johnson som sjunger Michael Jacksons Who’s Loving You. Och den andra är Seann Miley Moore som sjunger Queen’s The show must go on
Hope you like it!
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>