Allt jag någonsin drömt om

Jag bara måste dela med mig av den här bilden. Satt vid mitt skrivbord och jobbade då jag helt plötsligt stannade upp och bara insåg att jag gör precis allt jag drömt om nu. Jag sitter på kontor, har en dator framför mig, en kaffekopp, och en tjock bok. Ett kladdpapper, en färgsorterad pennburk och en superskön stol. Jag jobbar med sociala medier, marknadsföring, webshop och så mycket mer. Det är liksom allt jag någonsin önskat, och jag är bara 18år! Vissa går igenom utbildning efter utbildning för att få hålla på med sånt här, men jag har fått möjligheten att göra det innan jag ens är så gammal att man normalt sett går ur gymnasiet. Det äger! Mitt liv äger!image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>