Brinner i bröstet

Jag har en timmas lunchrast varje dag. Vissa kanske tycker att det är lagom långt, men jag känner att det är lite för långt för mig. Är jag på kontoret vill jag jobba och vara produktiv. Visst, det är ju trevligt att äta med andra, men jag vet inte. Sån är jag iallafall. MEN då är det ju superbra att jag har bloggen! Jag kanske inte kommer skriva ett inlägg varje lunchrast, men jag kommer hinna lägga lite tid varje dag iallafall. Sen kanske det inte kommer synas utåt direkt (om det inte är ett inlägg) men det kommer bli uppbyggande inför framtiden.

Idag hamnade jag iallafall på Youtube och började kolla igenom musikvideor av kända artister. Jag fastnade lite på Danny Saucedo och låten Brinner i bröstet. Det finns få saker som jag gillar så mycket som när någon tar med teckenspråk i sin låt. Typ som på Mello där en hel klass teckentolkade Euphoria. Därför blev jag så lycklig när jag såg hans video. Inte teckenspråk helt igenom, men i det viktiga. Det som skapar känsla.
YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>