HANSAM

Ny dag, nya möjligheter. Eller något sånt. Just nu sitter jag på kontoret och har inte så mycket att göra, eller jag har mycket att göra, men för att kunna göra det behöver andra göra saker först och de andra har fullt upp med annat. Så allt stannar av. Men så är det ibland, nästa gång är det mig de måste vänta på. Men under tiden tänkte jag bara ta och dela med mig av en ny låt jag fastnat för. Det är Jag ser dig gå av HANSAM. Superbra! Älskar speciellt den instrumentala biten av låten. Så varsågoda!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “HANSAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>