Hur gick det till?

Idag är en sådan dag då jag ifrågasätter allt. Hamnade nyss in på Sarah Kelly Music Schools hemsida och började läsa igen. Jag har läst igenom det såå många gånger förut, och jag har pratat med Sarah om det. Jag har verkligen i tankarna varit inställd på att jag ska dit. Men ändå så är jag inte där. Ändå så sitter jag på ett kontor i Uppsala och jobbar med något som inte alls har något med musik att göra. Hur gick det till?
Sarah Kelly Music SchoolJag saknar musiken svinmycket. Jag vill till Texas, till Sarahs skola. Jag ska dit. Jag vill skriva musik. Jag vill jobba med det. Men ändå är jag här. Jag trivs och så. Men hur gick det till?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>