Storyteller

Det här med att bloggen alltid hamnar efter när en resperiod är slut är ju något jag måste ta tag i. Men det är inte så konstigt egentligen, man är HELT slut när man kommer hem efter en vecka (eller två) boendes i en resväska.

Men snabbt över till något annat! Carrie Underwood släppte i helgen ett nytt album! Ett svinbra album! Det heter Storyteller och har redan spelats varmt i mina hörlurar. Favoritlåtarna är What I Never New I always Wanted som hon skrev till sin son, Relapse och Heartbeat. Vill ni bara lyssna på några få så är det dessa ni ska välja, svinbra!Carrie-Underwood-album-cover-1440535534

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>