Årsresumé 2015

Jag gjorde ju en årsresumé förra året där jag berättade om vad som hänt under varje månad. Jag tror inte att det var så kul att läsa (eller det var iallafall inte så kul att skriva) jag tröttnade redan innan jag kommit halvvägs. Så i år gör jag på ett annat sätt. Vi kör några frågor över 2015 istället. Tror det blir intressantare både för er och för mig. Let’s go!

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? O ja. Hur mycket som helst, vet inte ens vart jag ska börja.

Gick du igenom någon stor förändring? 2015 var väl förändringarnas år om jag får säga det själv. Jag tog studenten, fyllde 18, tog körkort, mina föräldrar flyttade till Linköping, och jag började teama på Ny Generation i Uppsala. Förändringar är bara förnamnet detta år.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Jag måste nog säga den 29e juni. Dagen jag tog körkort. Jag har längtat efter körkort sedan jag var 12, och när kontrollanten som åkte med sa att jag klarat det så var lyckan enorm. Den känslan alltså. Jag kommer aldrig glömma det.

Vilka länder besökte du? Jag har besökt vårt kära grannland Norge under en skidresa i början av året, och sen spenderade jag en vecka i USA, Los Angeles, i april/maj. Helt klart den bästa resan jag någonsin gjort. Saknar LA, någon gång ska jag tillbaka, jag lovar.IMG_0255.JPG

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Pojkvän kanske….? haha

Vad önskar du att du gjort mer? Skrattat. Skratt är alltid något man kan göra mer av. Nog har jag skrattat rätt mycket iår, men jag önskar att jag skrattat mer.

Vad önskar du att du gjort mindre? Pluggat mindre. Onödigt mycket tid och energi jag la på det där sketans plugget. Inte värt det. Jag kommer ändå behöva göra högskoleprovet för att komma in på något jag vill. Det gav visserligen ett väldigt efterlängtat stipendie (för bästa studieresultat) och det var ju kul, men jag pluggade verkligen onödigt mycket. Skitbra betyg fick jag, men hur bra mådde jag egentligen under tiden?

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att få träffa Melinda. Vi har skrivit, skypet, smsat, brevväxlat och facebookat med varandra i typ 7 års tid. Och under resan till USA fick vi äntligen träffas för första gången. Det gjorde mig glad!IMG_0373.JPG

Favoritprogram på TV? Har inte sett på tv alls typ, men följt sista avsnitten av Bonde Söker Fru på play så jag antar att jag måste säga det. Får jag svara en film istället så skulle jag säga Grace Unplugged, och den nya tolkningen av den gamla filmen Annie. De två är svinbra speciellt Grace Unplugged, jag vet inte hur många gånger jag kollat på den filmen denna hösten….

Bästa boken du läste i år? Hannes och Julia av Hanna Christenson tror jag, eller Ja, jag har mens av Clara Henry. Delad första plats på de två.

Bästa köpet? Mamma och pappas julklapp, finns ytterst få köp jag varit lika nöjd med som den. Började planera den i början av November och gick och längtade till julafton ända sedan dess bara för att få se deras miner. 1916876_10206827425938146_2384908183172305561_n

Största musikaliska upptäckten? Hmm, svår. Jag är en sådan som bara fastnar för vissa låtar hos artister, och sedan lyssnar sönder dem under ett par veckor. Typ Astrologen av Darin, One Last Time av Miriam Bryant och Heartbeat av Carrie Underwood bland annat.

Mest lästa inläggen?  Varför jag anser att abort är fel & #backaZara?IMG_0694.JPG

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Jag fick TVÅ artiklar publicerade på Nyheter24. En utav dem skrev jag och skickade in, den andra la jag först upp här på bloggen och sedan ville de återpublicera den! Hur bra?

Största framgång på det privata planet? Jag har utvecklats så otroligt mycket under denna hösten. Men den största framgången var nog i Eskilstuna när jag höll NG-info från scen inför asmånga människor. Jag har aldrig gillat att prata inför folk, så när jag gick ner därifrån kände jag mig verkligen stoltare än jag gjort på länge.

Största misstaget? Jag vet inte, jag brukar inte se saker som misstag. Visst har jag säkert gjort mindre bra val och sånt, men inte något jag ångrar. Livet vore inte lika roligt om jag går runt och ångrar massa saker. Så jag lägger inte så stor vikt vid saker jag gör fel, eller misstag jag gör, jag försöker helt enkelt se det positiva i varje händelse och ta fram något bra ur allt.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare, helt klart.fotölj

Vad spenderade du mest pengar på? Teamåret…. Haha nej men jag har spenderat alldeles för mycket pengar på kläder och godis. Och mamma och pappas julklapp, den var också dyr.

Något du önskade dig och fick? Riktigt nära vänner. Nu har jag hur många som helst (okej kanske inte hur många som helst, men tillräckligt många), och det bästa är att jag får bo ihop med 6 utav dem.

Något du önskade dig och inte fick? En kamera. Som jag önskat mig varje år. Sen jag var typ 7.

Vad fick dig att må bra? Frälsningsarmén i Uppsala och alla fantastiska människor jag fått träffa där. Utan dem hade jag aldrig klarat denna hösten. Aldrig.img_1711.jpeg

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Skrev (och klarade) teoriprov, packade upp kartonger i vår lägenhet i Linköping. Ja, ungefär det.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Kör väl samma svar igen, en pojkvän kanske.. :)

Vem saknade du? Min faster, som alltid.

Mest stolt över? Att jag spelade en egenskriven låt i radio. Innan förra sommaren trodde jag aldrig att jag någonsin skulle spela upp en egenskriven låt för någon. Men allt kan visst hända. Att Unsafe spelades i radio är ju faktiskt otroligt roligt nu när jag tänker efter, men just att jag vågade är jag verkligen stolt över!IMG_0495.PNG

Högsta önskan just nu? Att få vakna upp helt utvilad en morgon. Vore fantastiskt efter den här hösten.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Inte så mycket. Jag är så himla nöjd med det här året och jag kan ärligt säga att det varit typ det bästa hittills. Dock ser jag fram emot allt vad 2016 har att erbjuda! Blogga, sjunga, jobba & Gran Canaria är bara lite utav det. Men det får ni höra mer om vid ett senare tillfälle!IMG_0243.JPG

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Årsresumé 2015

  1. Roligt att läsa Ewie :) Gillar dig massor! Vi ses till första ubt :) Glad fortsättning å rocka Stockholm nu! 😀 ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>