Bara för att jag kan.

Kära nån va dagarna bara springer iväg! Jag hade det superbra på nyårskonferensen. Det var verkligen som att mina två favoritvärldar möttes när jag fick fira in det nya året med både vänner från Frälsis och med Ellen från NG. Supernajs om jag får säga det själv! Vi hade en lite fetare monter än vi brukar ha, men den var ändå inte så mycket som de på de andra konferenserna. Men jag tror att det var bra, det hade inte funkat med något gigantiskt där, stämningen är inte riktigt lika.

Men iallafall. Jag berättade ju att en av de mest lästa inläggen från förra året var #BackaZara? och på tal om det, så sprang jag faktiskt på Marcus Birro på pendeln när jag åkte från konferensen. Det var oväntat. Men vi fick ett gott samtal om just det inlägget och spridningen på det, och hur annorlunda reaktionerna blev när det var en ung tjej som skrev och inte en medelålders man. Att en tjej skulle skriva så går emot normen liksom. Men sådan är jag. Jag gillar att gå emot åsiktskorridoren och stå utanför detta PK-Sverige. Och det ska jag fortsätta med. Bara för att jag kan. DSC_1120

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>