Modern Family igen

De senaste dagarna har verkligen blivit helt fyllda! Framtidsplaner, en resa till Kumla, byta soffa, julfest i Finspång. I can go on and on and on. Haha nej men de kommande dagarna är iallafall helt obokade så jag antar att det kommer bli mycket Netflix. Har tagit upp serien Modern Family igen. Kollade fram till säsong 4 för ett tag sedan, och sen slutade jag där. Men vi har en på NG som är helt fast i just den serien så hon snackar om den ganska ofta, och på tåget hem efter nyår satt personerna framför mig och kollade, så nu är jag fast i den igen. Suck!  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>