5 år sedan

Att tiden går fort har jag väl sällan diskuterat emot. Men att det är hela 5 år sedan jag tävlade min sista konståkningstävling är ju bara stört. 5 år sedan jag befann mig i Säter, var inte så nervös över åket utan gjorde bara mitt bästa. 5 år sedan jag för sista gången stod frysande men otroligt lycklig på en tredjeplats. Tiden springer iväg, och jag försöker bara hänga med. Tänk om 5 år, då är jag 23. Undrar vart jag befinner mig då, jobb, bostad, ort? Vem vet vad som händer.  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>