Shoppingdag

Dagens uppdrag var att köpa ett par blåa jeans och några skjortor. Det var det jag planerade när jag gick ut, men tyvärr (säger min plånbok) så ändrades den planen när jag väl kom till affären. Det slutade med 1 skjorta, 2 par byxor och 3 st tröjor. SUCK! Men jaja, ibland är det bra att investera i lite nya kläder. Typ det enda jag köpte i klädväg förra året (förutom sånt till studenten) var ett par byxor, en kavaj, och två basic-tröjor. Så att unna mig detta är verkligen inte något jag gör varje dag! Inte för att jag behöver förklara mig för er, det är nog snarare mig själv jag försöker övertyga… Jag är nog den snålaste människan jag känner. Jag kan ha flera tusen på kontot och ändå tänka att jag ”inte har råd” att gå på bio, eller köpa linnen när alla mina har stora hål i sig. Men samtidigt har jag inga problem att köpa chips, godis eller gå ut och äta med en vän. Jag förstår mig inte på mig själv. Men alla kanske är sådana?img_1945.jpeg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>