Jullan&Jeppan tar över!

Eftersom jag har varit så fruktansvärt dålig på att blogga den senaste veckan och under kommande vecka kommer vara ute och resa typ hela tiden, så har jag bestämt mig för att göra något jag aldrig någonsin tänkt att jag ens skulle komma på tanken att göra. Jag lämnar över min blogg, min älskling, min bebis, till två personer i EN HEL VECKA. Japp it´s true. Under kommande vecka kommer mina fina jeansskjortevänner Jullan och Jeppan att ta över.

img_2016.jpegJeppan är superglad, medans Jullan är lite mer skeptisk. Jag känner mig lite som Jeppan. Glad. Jag tror att detta kommer bli en toppenbra vecka, och jag ser fram emot att följa min egen blogg (hahah va skumt det lät) och allt vad de kommer hitta på! Förbered på mästerverk!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>