I’m back!

Ja, nu är jag äntligen tillbaka! Jag har haft en superbra vecka i Stockholm och jag tycker Jullan och Jeppan har skött sig bra med bloggen. Tror de hade som mål att publicera mer än de gjort, men vårt jobb tar så otroligt mycket tid ibland så så kan det gå. Jag är iallafall superstolt över dem, så stolt att jag tänkte publicera en sista video som de spelade in (eller egentligen var det den första de spelade in, men den kom aldrig upp) SÅ innan denna eran helt är över;

I give you: Jullan, Jeppan och IMAX!
YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>