Amy Diamond

Back att the office, och glad. Under förmiddagen har jag suttit och hållit på med ett kul (och lite hemligt) projekt. Det har gått superbra, men det roliga var att jag mitt i alltihop kom att tänka på Amy Diamond! Hur ofta händer det liksom? Jag lyssnade mycket på henne när jag var liten, älskade hennes skiva This Is Me Now. Så jag satte på den på spotify nyss och fastnade direkt vid första låten: Hello!
Ibland kan jag få typ bilder av mig själv på scen när jag framträder med en speciell låt (ett framträdande som inte hänt). Låter lite skumt, men jag ser mig liksom på en scen, oftast en specifik scen, hur jag skulle röra mig och hur jag skulle agera liksom. Precis det hände när jag hörde Hello! Jag såg mig själv på Teatern i Vansbro, med svarta tighta leggins, dansandes lite coolt till just denna låten. Åå vad jag önskar att jag hade gjort det när jag var yngre. Typ i sångtävlingen jag var med i, det hade varit coolt! Brukar ni vara med om samma sak, eller är det jag som är musikskadad?
YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>