STOCKHOLM NÄSTA!

Eftersom jag jobbar hemifrån idag och inte har jättemycket att göra, så tänkte jag bara ta och berätta det stora som sker i mitt liv just nu! Som ni alla vet så teamar jag på Ny Generation, jag har haft det bra ända sedan jag började, och växlat fram och tillbaka om jag ska göra ett andra teamår eller inte. Det krångliga med att teama är ju bara att man inte tjänar pengar, nu är ju pengar inte allt här i världen, men jag har ändå kommit fram till att det vore skönt att påbörja livet lite mer och jobba på riktigt.

SÅ, jag tänkte bara titta in och berätta att JAG HAR FÅTT JOBB!

Så fort NG slutar (25/5) så kommer jag flytta till Stockholm och börja på mitt nya jobb. Haha känns helt sjukt att skriva det! Men nu är det klart att jag ska börja jobba på Frälsningsarméns Högkvarter med sociala medier och Handels. En projektanställning på 100% med start 30/5. Det är helt galet, redan i höstas kände jag att jag vill göra det jag gör på NG faast jag vill vara på Frälsis. En nära vän uttryckte att hon trodde att jag skulle passa där (utan att jag berättat vad jag känt), ett mejl skickades iväg, och vips var hela cirkusen igång. Så nu sitter jag här, och om bara 3 månader börjar jag jobba heltid i Stockholm. GAALET!

Nästa problem är ju då bara boende… Att hitta boende Stockholm är ju inte riktigt det lättaste, och jag vill egentligen inte vara kräsen. Men det hade varit så otroligt skönt med en egen lägenhet, eller en stor lägenhet att dela med en vän. Så nära stan som möjligt. Ett rum i stan med andra i liknande ålder kan också vara intressant. Egentligen är jag trött på att bo ihop med folk, och ute på landet, men allt går ju för en kortare period. Och väljer stan med andra framför landet själv, typ alla dagar i veckan. Så vet ni nått får ni gärna höra av er! Jag är en bra människa liksom, rökfri, djurfri, barnfri, och dricker inte mer än det livsviktiga haha.
Mejla mig! evangelinabergh@hotmail.com

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>